Wednesday, May 20, 2009

Azi am fost domnu' tomberon de glume!

Dimineata am gasit un articol despre mine in care eram numit domnu' tomberon de glume. Nimic mai adevarat deoarece azi tocmai asta am fost, o cutie cu glume.

M-am trezit cu o durere de cap din cauza cafelei baute azi-noapte si am inceput ziua cu stangul, cu o cearta si cu un partial la economie la care am stiut si nu prea, totusi mi-am revenit si in timpul orei de logica de la Universitate am fost acelasi tomberon de glume, poate si fara sa vreau. Am inceput ora cu un curs nou numit Logica clasica a predicatelor si trebuie sa recunosc ca am fost cam plictisit, dar totusi atent la intrebarile puse de profesoara. Dupa ce am dat cateva raspunsuri gresite, un coleg ne-a luminat pe toti(dupa cum face de obicei) cu constatarea faptului ca termenii "par" si "impar" sunt de fapt acelasi lucru deoarece termenul "impar" reprezinta negatia termenului "par". Acest lucru a declansat totul, toata nebunia deoarece in acel moment, dupa ce profesoara s-a intors cu spatele la clasa am inceput sa-l laud pe colegul meu ridicandu-i mana ca la un invingator intr-un meci de box. Poate nu suna la fel de amuzant cum a fost de fapt, dar gestul meu de prescolar a atras in acel moment isterie si rasete, pana si din partea Doamnei profesoare. Nici nu au apucat se se linisteasca apele ca iarasi am iesit la rampa, insa cu o reformulare cel putin hilara: Orice om care este "x": Daca orice om este "x" atunci "x" are cel putin o mama"...aceasta formulare a unei scheme predicat a starnit zambete si dojeneli din partea Doamnei profesoare care m-a corectat:
-De unde ti-a venit asta cu cel putin o mama, ca doar nu avem mai multe? e simplu: o mama, "x" are o mama, o singura mama ai inteles?

Am reusit sa depasesc momentul numai dupa ce am iesit in pauza. Cum era si firesc, am mers la magazin sa imi cumpar ceva de mancare unde am comandat, citez: "dati-mi , va rog, un corn cu ciocolata, 7Days, da sa fie cu ciocolata, va rog! De unde am mai scos-o si pe asta nu stiu, dar stiu sigur ca aceste mici stangacii mi-au adus din nou zambetul pe buze si iata-ma acum plin de zambet si voie buna, nici macar papagalul PACO nu ma poate face sa imi schimb dispozitia...apropo, a aparut al doilea post despre mine(JokeBox) pe un blog!

Sper sa mai am parte de asemenea onoare in viitor, sa devin o vedeta de carton care apare prin ziarele de scandal.

Va doresc o saptamana superba tuturor celor care citesc aceste randuri! dar nu uitati, aici veti gasi orice altceva decat ceea ce credeti voi!

3 comments:

  1. Nici nu ma indoiesc ca vei deveni o vedeta, dar la partea cu 7Days nu a fost stangacie, PE BUNE: poate sa fie si cu crema de sampanie, cu hazelnut si o mie si alte sortimente... Eu am tras chiulul ieri si azi: intr-adevar, am avut circumstante atenuante, ca m-am simtit rau. Azi, a trebuit sa ma lupt vreo ora cu protestantii germani la teza, cu Luther si cu "Madona din grota" a lui Da Vinci, slava Domnului ca nu mi-am uitat armele acasa, desi in starea aia nu ceream multe de la mine. Wow,asta cu "Daca orice om este "x" atunci "x" are cel putin o mama"" mi se pare un exemplu de implicatie... Eh, proful meu de logica este luat la misto in fiecare ora, saracul, vrea sa para dur, cand de fapt, e tocmai opusul... Deh, se pare ca ai avut o zi plina... Sa ai si maine o zi buna, eu ma intalnesc cu o americanca sa stabilim niste detalii pt. o tabara cu tema "leadership":D O seara buna iti doresc :)

    ReplyDelete
  2. Amuzante chestiile astea, mai ales ca iti dai seama de ele la ceva vreme 'dupa'... ieri, intru in magazin si sic 'o apa minerala foarte rece, va rog, dar sa fie de la frigider'. Dupa ce femeia s-a uitat chioras la mine, am luat apa, am iesit si m-am intors sa-i explic ca's drogat de la vopsea si dupa aia m-am prins ca mai bine o lasam asa...

    ReplyDelete
  3. da, avand in vedere ca eu nu cred nimic, automat gasesc orice altceva decat ceea ce cred eu :D

    cat despre logica, tare mult mi-ar palcea sa o mai am ca materie obligatorie la scoala.

    e dragut ca ai simtul umorului...pana la urma, asta iti face ziua mai buna ;)

    ReplyDelete