Thursday, September 3, 2009

Oricine are in buzunar 10 lei pe care ii da pe shaorma

Daca 900 de persoane ar dona cate 10 lei problema ar fii rezolvata!!!...nu zic ca e singura familie cu probleme de genul asta dar trebuie sa ne gandim ca ajutam un om care deja s-a bucurat de donatia noastra, adica si-a revenit si continua sa traiasca spre deosebire de altii care, desi au strans in conturi mii de euro nu au reusit sa scape de boala de care sufera...acesta e un caz fericit si merita un mic sacrificiu!!!...ganditi-va ca donatia voastra nu va putea salva o viata ci chiar a salvat-o!!!

Urmati linkul:

http://opritiplanetavreausacobor.blogspot.com/2009/08/un-comunicat-important.html

3 comments:

  1. Adevarat. Viata de dupa ia o turnura extrem de brusca si, in fapt, atunci are omul cea mai mare nevoie de ajutor.

    ReplyDelete
  2. Dar, normal, 60% din "oameni" vor prefera sa le fie lor bine, si o sa-i doara fix in zona bombata de ceilalti.

    ReplyDelete
  3. aceste campanii sunt semiimbecile,

    in 2003 daca companiile care produceau cosmetice renuntau la reclame puteau oprii foameta din africa si sa plateasca jumatate din datoria externa a africii de sud. Si sa nu uitam ca in 2004 povestea s-a repetat.
    Toti platim asigurari sociale statului mult iubit care este obligat sa ii trateze, si mai e un nenea Hipocrate la care unii au facut un juramant. (chiar si cei de la casa de asigurari de sanatate)
    Eu daca am 10 lei imi iau saorma(sau ceva de mancare) pentru ca cel mai probabil nu am mancat de cateva zile, si nenea cu x5-x6-x22-q7-iq7 iti da o flegma de 10 lei.
    Este foarte simplu sa arati cu degetul catre omul simplu.

    ReplyDelete