Wednesday, August 12, 2009

M-am saturat de blogging!!!!

datorita miilor de probleme care le am din cauza acestui ciot de blog sa simt nevoit sa renunt, doar ca eu nu renunt niciodata!!!...daca intri aici o sa ma gasesti in impas..in imposibilitatea de a hotari daca o sa renunt sau nu... imi place sa fiu jokebox dar pe multi i-a afectat prezenta mea... as dpori sfaturi de la cei 1-2 care mai comenteaza aici...dar si de la altii, cei care isi doresc sa plec din blogosfera asta e momentul!!!...dati-ma afara din comunitatea voastra de doi lei!!!

6 comments:

  1. Sincer, si pe mine ma enerveaza uneori membrii comunitatii asteia. Nici eu nu stiu de ce am ramas, ca si-asa cu inspiratia-s in pom si nu-s in stare sa dau mai nimic bun din mine in ultima vreme.
    Sfat? Moderare comentarii, micsorare blogroll si sinceritate in postari. Fii tu in continuare si nu pune la suflet ce spune orice tampit de pe net caruia nu i-ai vazut nici macar moaca. Si eu am fost facuta "travestit" pentru ca am avut indrazneala sa afirm ca nu Fizz canta in melodia "Deja-Vu", ci Play & Win si am primit tot felul de injurii...Daca era sa ma stresez din cauza parerilor tuturor unde ajungeam? La balamuc!
    Sau, alt sfat, daca JokeBox888 nu mai e dorit de bloggeri (fuck them!), creeaza un JokeBox777 sau whatever, adica un blog nou, in care o sa-ti alegi cu grija prietenii si blogurile pe care le urmaresti si comentezi...
    Altfel, nu stiu ce sa zic... Eu una am o parere f buna despre tine, ca de aia te vizitez si comentez. Am un fel de reticenta fata de "taticii" din blogosfera cu zeci de comentarii la o postare si care fac link exchange numai ca sa castige ei mai multi bani din blog. De tine mi-a placut pentru ca ai spus lucrurilor pe nume si ne-ai impartasit ceea ce crezi tu despre... lume. Eu nu vreau ca JokeBox sa plece.

    ReplyDelete
  2. Si scuze de comentariul kilometric :))

    ReplyDelete
  3. ma asteptam la un sfat din partea ta... dar nu cred ca ai facut cunostinta cu adevaratul jokebox...tu de fapt ma cunosti in postura de om nu de personaj, de interpret a personajului jokebox...cu jokebox am vrut sa creez un brand, un personaj care sa "surprinda cu surprindere"...sa fie altceva decat ceea ce cred altii...nu am reusit asa ca s-ar putea sa dispara si sa lase locul adevaratului proprietar, adica eu, fara adaugiri si fara masca...un simplu Marchis Ionel care s-a saturat sa brenduiasca si sa promoveze branduri...poate putini si-au dat seama ca jokebox e un personaj contrafacut, iar comentariiile lui erau prea ironico-moraliste...dar, in unele cazuri ma suprapun cu jokebox, sunt de acord cu el dar prea exagereaza...poate daca as posta mai mult politica si mondenitati decat impresii sociale atunci as avea mai mult succes...inca nu si-a dat duhul jokebox, desi e pe picior de plecare :))

    ReplyDelete
  4. Da, probabil ca ar fi trebuit sa te citesc mai demult ca sa imi dau seama :D Oricum... Mie-mi convine si JokeBox si Ionel Marchis :P Sau poate ca JokeBox a devenit ceva inerent din Ionel Marchis si nici JokeBox, nici Ionel Marchis nu si-a dat seama? Hmm, e complicat jocul dedublarii, pentru ca ii prinde in el pe ambii protagonisti si nu le mai da drumul, pana nu ii transforma intr-unul singur... Daca joci prea mult timp un rol, ai sa ajungi sa te identifici cu personajul interpretat. Cred ca e ceva firesc.

    ReplyDelete
  5. ma simt detasat de personaj...sunt doar un admirator al celor care pot fi ironici in orice situatie...jokebox e ironic pentru ca asa mi-am dorit eu...putea fi la fel de bine emo, metrosexual sau manelist, nu?... probabil ca eu sunt jokebox si jokebox sunt eu, dar nu ma identific cu el(oare ce am vrut sa zic?)

    ReplyDelete
  6. oh come on
    chiar iti pasa de tot ceea ce zic bloggerii?
    da block user, baga-i pe cocalari.com si gata
    zi-mi mie un om care a fost afectat de prezenta ta? cui pasa? ai zis ce crezi, ai fost tu si atat... trebuie sa pui suflet intr-o viata virtuala?
    ah nu-mi vine sa cred ca vrei sa renunti asa usor. ce s-a intamplat cu tine?

    ReplyDelete