Sunday, February 12, 2017

Cultura șmecheriei sau o metoda să faci bani fară efort.

Tehnica sau metoda șmecherilor de a face bani fară efort e simplă. În primul rând iti faci cunoștințe și legi ”prietenii” la locul de munca, din cercurile in care te invârți de preferat temporar iar apoi începi următorul pas: ceri bani împrumut.

Începi cu o sumă mică, te interesezi cât are victima în buzunar la momentul cererii și ceri undeva între 10% și 20% și se vor găsi câțiva binevoitori. Nu contează dacă te refuză multi, trebuie sa găsești doar câțiva proști. Apoi returnezi suma integral ziua următoare.

Pasul trei e să ceri din nou împrumut după o perioadă relativă de timp, sau și mai bine, să ceri să-ți schimbe niște euro, destui încât victima să creadă că ai bani multi. Eventual ai și o mașină care sugerează șmecherie, să zicem una nemțească, Audi, BMW sau Mercedes (primită de la părinți că tu nu ai inteligența necesară să câștigi bani, probabil lucrezi într-un supermarket ca lucrător comercial și locuiești până si la aproape 30 de ani cu mămica)

După ce ai returnat banii sau ai plătit euroii, aștepți iarăși o perioadă relativă de timp și ceri împrumut o sumă mai mare de bani ”până la următorul salar”. Numai că acum nu returnezi banii la timp, aștepți câteva zile după ce ai primit salariul, zi pe care victima te asiguri că o cunoaște. Să zicem că aștepți 4-5 zile.

După cele 4-5 zile returnezi doar o parte din împrumut dacă victima nu te-a contactat în acest timp și spui că restul  dai ”mai încolo”. în cazul în care victima te-a contactat în cele câteva zile, atunci nu răspunzi la telefon, te faci nevăzut dacă poți dar după ce expira intervalul îi returnezi toți banii cu scuza că ai uitat pe moment.

Acum vine partea interesantă. Nu mai împrumuți bani de la victimă ci aștepți ca ceva să se întâmple. Dacă victima e un coleg sau o colegă, aștepți până unul dinte voi schimbă locul de muncă, sau tu părăsești cercurile in care voi doi le aveați în comun dar foarte important e să nu pierzi legatura cu victima, o mai inviți în oraș la un suc, sau o bere, suni să vezi ce mai face, îi povestești chestii pe facebook.

Ultima parte și cea mai importantă e momentul culminant când ceri iar bani împrumut dar te asiguri să-i sugerezi victimei că nu știi când o sa-i returnezi. Tu în momentul ăsta ști câți bani să ceri ca victima să nu simtă lipsa lor. Din acest moment nu mai contactezi victima iar când ea o face, te prefaci că nu ai banii exact în acel moment și să te sune ziua următoare și tot așa până victima te caută la locul de muncă unde tu îi spui că n-ai timp să vorbești, că n-ai banii și că o să-i dai la următorul salariu. Un artificiu bun e să suni chiar tu victima sugerând că vrei să-i returnezi împrumutul dar când vine momentul zici că ai avut un eveniment și nu mai poți face rost de suma respectivă.

Vi se pare ceva ieșit din comun aceasta metodă șmecherească de a face bani prin împrumut? Ei bine, individul din imaginea de mi jos o folosește frecvent


4 comments:

 1. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

  ReplyDelete
 2. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  ReplyDelete
 3. I definitely comply with some points that you just have mentioned on this post. I appreciate that you just have shared some reliable recommendations on this review.

  ReplyDelete
 4. Very informative, keep posting such sensible articles, it extremely helps to grasp regarding things.

  ReplyDelete