Tuesday, February 23, 2010

Campania "Calitate in educatie" a aparut la ziar

Exact cand am vrut sa sterg pagina de pe blog cu campania "Calitate nu cantitate" numita si "Calitate in educatie" lansata de Sandu Barbu anul trecut a aparut si minunea. Dorin Stef, redactor sef la Glasul Maramuresului(ziarul pe care nu il gasesc eu la chioscuri dupa 12 deoarece e foarte cautat in Baia Mare dar mai ales in tot Maramuresul)m-a convins ca o astfel de campanie nu poate sa moara asa de repede.

Asadar, articolul a aparut in ziarul Glasul tiparit dar si online alaturi de 2 articole ale lui Alecs si de articolul semnat JustAsmallGirl despre colegul meu de la facultate(prietenul autoarei de pe justasmallgirl.blogspot.com,personajul principal al articolului numit Gri) care tocmai a implinit 21 de primaveri si a primit un cadou enorm din partea prietenei sale. Sa nu mai vorbim de Alecs care s-a mandrit cu articolele sale pana si pe reteaua de socializare Twiter.

Sunt extrem de incantat de acest demers al dl-ului Dorin Stef, ii multumesc pe aceasta cale si il indemn sa promoveze si altte bloguri la fel cum a facut cu primele trei.

3 comments:

  1. Calitate ar trebui sa existe in mai multe domenii, nu numai in invatamant. Dar multa bafta in demersul tau.

    ReplyDelete
  2. prietene, ai predat vreodata? te invit sa vezi despre ce e vorba....si pe urma, daca vrei, subscriu la ce ai scris tu pe blog!

    ReplyDelete
  3. nu am predat dar mi s-a predat si am avut profesori absolut plictisitori si profesori creativi care m-au facut sa invat chiar daca materia pe care o predau nu ma interesa in mod special. Sti ca majoritatea sunt plcitisitori, nu?

    ReplyDelete