Tuesday, August 28, 2018

Centura de siguranta si semnalizatul nu sunt cool!

M-am intrebat deseori de ce unii aleg sa nu poarte centura de siguranta si/sau sa nu semnalizeze si raspunsul e simplu: de smecheri.

In general cei care nu semnalizeaza ca mod de viata sunt soferii de BMW, cei care au rable, pentru ca nu le pasa de ce se intampla cu automobilul ,avand in vedere ca valoarea lui e aproape 0 si idiotii, cei care au scuipat in coltul gurii, cei care fumeaza tigara dupa tigara si cei care scot mana pe geam ca si cum ar avea slitul desfacut si isi expun organul in trafic.

Deci, in general cei care se considera smecheri, mai presus de ceilalti, cei care se lauda ca au cunostinte la politie, indiferent daca au sau nu, sau daca cunostinta inseamna ca odata s-a salutat cu un politist, sau are numarul lui in telefon salvat sub numele de Vasile Politistu. Toti cei care nu semnalizeaza au un misto in glas si o smecherie ce se citeste pe fata lor dar toti au si povesti in care se lauda ca au luat amenzi, ca au condus bauti, ca au facut ceva smecher in fata politistilor care i-au oprit, acestia sunt niste zei pe Pamant.

Cei care nu poarta centura de siguranta sunt toti cei de mai sus dar mai adaug si cei care cred prejudecata ca centura nu slaveaza vieti. Am intalnit oameni inteligenti, oameni simtiti, oameni calculati, oameni placuti care aleg sa creada, contrar  tuturor studiilor EuroNcap, recomandarilor specialistilor ca centura nu e buna. Dar nu ma mir, sunt in lumea asta unii care cred ca religia lor e cea adevarata doar pentru ca ei s-au nascut in comunitatea respectiva, fara sa cunoasca cu adevarat alta religie.

Trebuie sa recunoastem ca majoritatea oamenilor aleg sa creada o cretinitate doar pentru ca au invatat-o intr-un mediu familiar. De exemplu am prieteni parinti care au ajuns la concluzia ca era bine ca pe vremea cand eram noi mici parintii aveau voie sa ne bata. Sau o idioata pe facebook a spus idiotenia Pamantului, si anume ca scoala era mai buna pe vremea comunistilor si oamenii erau mai educati, farasa sa aprofundeze problema, a "omis" faptul ca educatia se facea cu forta si cinea nu se comforma era trimis la reeducare sau in lagare de munca, a "omis" sa spuna cand a afirmat ca in acea vreme erau familii "statornice" ca cei care nu erau din aceste familii dispareau fara urma sau copiii orfani erau crescuti in lagare-orfelinate.

E usor sa emiti o prejudecata, sa crezi toata viata in ea dar incearca sa aprofundezi informatia, sa o pui la indoiala ca poate nu e chiar asa de adevarata!

1 comment:

  1. Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei mai bine de 6 luni, toată speranța s-a pierdut. M-am gândit că nu-mi voi mai vedea niciodată soțul pentru că m-a blocat pe toate rețelele de socializare pe care le puteam folosi pentru a-l contacta. Acest lucru m-a lăsat trist și zdrobit până când am cunoscut-o pe Dr. Ellen. I-am explicat totul și mi-a promis că totul va fi bine în 3 zile. I-am urmat instrucțiunile și după ce vrăjile au fost făcute spre surprinderea mea, soțul meu m-a sunat și mi-a cerut iertare. Acum soțul meu s-a întors acasă și mă tratează foarte bine și acum trăim fericiți împreună, contactați-l pentru ajutor:
    *dacă vrei să te reîntâlnești cu cei dragi.
    *daca vrei sa ramai insarcinata.
    *dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *dacă vrei o putere spirituală.
    *Dacă doriți să opriți avortul.
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com {+2349074881619}

    ReplyDelete