Sunday, September 27, 2009

Castigatorul...premiul

Dupa cum am anuntat, concursul(daca il putem numi asa) va avea un singur castigator. Daca va-ti intrebat de ce si vreti neaparat sa stiti va voi explica acum. Avand in vedere ca acest concurs nu are o tema anume(cum ar fi "toamna vazuta prin ochii bloggerilor", sau "vechituri" etc) nu pot sa fac o comparatie intre postarile inscrise in concurs(temele fiind diverse), pot doar sa le analizez pe fiecare in parte iar dupa aia sa le confrunt.
Asfel am facut, separat, pentru fiecare postare inscrisa in concurs(in momentul in care a intrat) un punctaj dupa criterile pe care le-am amintit in postarea anterioara(cat de obiectiv am putut). Dupa ce am calculat pentru fiecare concurent puncatjul mi-am dat seama ca la crierile 4 si 5(inovare in alcaturiea povestii si crearea unui nou stil de a povesti) nu a avut nimeni punctaj maxim, desi ma asteptam de la unii sa inscrie unele postari care ar fi putut castiga detasat concursul. la criteriul 1(ortografie) doi concurenti nu au obtinut puncatjul maxim, unul care a inscris in concurs o postare care continea cuvinte din alta limba si celalalt care nu a folosit corect semnele de punctuatie( dupa cum legifereaza Dictionarul ortogarfic, ortoepic si de punctuatie). La criteriul 2 si 3 toti au luat punctaj maxim. Departajarea s-a facut in functie de punctajul luat la ultimele 2 criterii. La punctul 4(inovare in alcatuirea povestii) un singur concurent s-a detasat de ceilalti cu un punct in plus, iar la punctul 5(crearea unui nou stil de a povesti) acelasi concurent a reusit sa obtina un punctaj destul de bun pentru a castiga. Castigatorul este Irra!

Felicitari!

*Daca oricare din voi doreste sa-si afle punctjul sa sa-si spuna parerea sa nu ezite pentru ca sunt deschis sa va ofer informatia ceruta. Toti puteti sa ma contactati la adresa la ionel_marchis88@yahoo.com, in special Irra pentru a-mi daq adresa la care sa trimit premiul.


P.S. comcurenti care au participat si pe care iii urmaresc de mult timp au postari mult mai bune care ar fi fost mult mai interesante si asta ma supara deoarece nu au ales postarea cea mai buna de pe blogul lor...poate la urmatorul concurs(care e destul de serios) de pe blogul meu veti alege cu mai multa atentie, mai ales Irra, care desi a castigat era cat pe ce sa piarda in detrimentul unui necunoscut care a facut o analiza a vietii unui tanat silitor de exceptie, pacat ca nu avea si un pic mai mult umor ca ar fi castigat(prea tragic)

6 comments:

  1. Felicitari Irrei! Poate la urmatorul concurs voi participa si eu, caci la asta mi-am analizat si reanalizat postarile si nu mi s-a parut niciuna potrivita :P Si felicitari si tie pentru initiativa :)

    ReplyDelete
  2. Felicitari castigatoarei si multa inspiratie pentru urmatoarele postari si concursuri .

    ReplyDelete
  3. @Irra: am primit adresa...in cel mai scurt timp iti trimit premiul

    ReplyDelete