Monday, June 8, 2009

Nu merit atentia TA!

sunt mai mult decat suparat,
sunt imposibil de descifrat
tu ai avut dreptate si sens
eu nu te-am inteles
dar daca s-a intamplat
sa fie adevarat
ca nu te-am descifrat
atunci mai bine plec
ca nu te-am inteles...



8 comments:

  1. Exact cum mă aşteptam. Iar nu ai înţeles o iotă. Dar, asta e. Bravo. Felicitări.

    ReplyDelete
  2. cand 2 oameni nu se inteleg nu poti sa spui ca unul dintre ei nu a inteles ci spui simplu ca nu poate exista intelegere intre ei!

    ReplyDelete
  3. Sau celălalt nu ştie să vadă adevărul din spatele cuvintelor. Nu contează. Cum îţi ziceam şi-n alte comentarii, fiecare vede ce vrea şi interpretează cum vrea. [credeam că te-ai prins de metaforismele stilului, dar văd că nu] probabil că ar trebui să anexez şi traducerea postului să se înţeleagă. Numai bine. Rămâi în traducerea făcută de tine. Nu stau să explic iar şi iar simplul adevăr spus prin figuri de stil. M-am plictisit de asta.
    Bineţe.

    ReplyDelete
  4. eu sunt deschis la orice explicatie, si daca ma convingi iti cer mii de scuze!!!

    ReplyDelete
  5. I want the old jokebox back :(

    ReplyDelete
  6. hm...ma pune pe ganduri postul acesta pt ca recent am vorbit si eu despre atentie, dar intradevar e mai bine sa pleci...dak nu intelegi :P

    ReplyDelete
  7. De cate ori te certi cu cineva,scrii o strofa?Te-ai certat un pic cu Pissy a mea...hmmm,sper sa o rezolvati cumva ca e fata buna.Da?Da?Da?

    ReplyDelete
  8. nu e strofa...e doar rima, asa cum ma jucam in liceu cu prietenii si faceam rima cu injuraturi la un oahar de alcool dubblu rafinat...acum m-am lasat de bautura definitiv si fac rima doar cand sunt suparat!

    ReplyDelete